logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2020-05-23 20:24
Kalocsa
0 Ft
Otthoni munka, akár heti fizetés
Otthoni mellékállásként Passzív jövedelem rövid közép- és hosszútávon Ali expressz, Amazon, Alza, Emag ismerősen cseng? Igen webáruházak és nem kis bevételt hoznak. Viszont egy hátrányuk van, nem kapol pénzt ezektől a cégektől csak befele fizetsz?! Mit szólnál ha neked is volna webáruház licenced? Csak Rajtad függ, hogy mennyit dolgozol. Hetente is kereshetsz akár 400-500 Eurót. Minél nagyobbak a céljaid annál jobban fog Téged is motiválni. Karrierterv kimagasló! Ez óriási lehetőség! Gyere és csatlakozz olyan üzletbe, ahol Te is részesedhetsz!

Feladva:2018-09-16 18:45
Kalocsa
0 Ft
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok!
Nyutali Norbert számtalan dobogós helyezése mellett az elmúlt 2 évben 4 kupát nyert meg, így méltán mondhatjuk, hogy igazi sikertörténet az Ő sportolói pályája, bár még csak az elején tart!

Feladva:2018-07-22 12:14
Kalocsa
0 Ft
Autóipari operátor munkalehetőség
Autógyártóipari munkalehetőség!Pápai munkavégzésre keresünk munkavállalókat a Vajdaság/Szerbia ,Kárpátaljáról/Ukrajnából Erdélyből/Romániából illetve Magyarország egész területéről. Szállás bíztosított.Próbaidő alatt ami kb két hét időtartam a nettó fizetés 220 000 HUF.Véglegesítés után délutáni és hétvégi pótlékkal együtt 250 – 300 000 HUF.Előrelépési lehetőséggel.Nők és férfiak jelentkezését is várjuk. e-mail: kozvetites_ws@webmail.hu vagy zorane72@gmail.com Tel:+36-20-287-7064

Feladva:2018-06-22 19:03
Kalocsa
0 Ft
Te is szeretnél kedvezőbben telefonálni?
Magyarországon több mint 12 millió SIM kártyát használnak és naponta 30.000 hűségidő jár le! Ők mind keresik a legjobb mobil szolgáltatást! Mi ebben tudunk a segítségedre lenni! Válazd a neked legjobbat! A legjobb telefon flotta csomagok tőlünk hozzád igazítva! Válassz a Gyémánt, a Rubin vagy a Smaragd flották közül. A flottán belül a Mini és a Korlátlan változatok érhetők el; melynél a Mini minden esetben percdíjas szolgáltatást jelent, a Korlátlan pedig nulla forintos percdíjú, azaz korlátlan beszélgetést tesz lehetővé.

Feladva:2018-01-09 15:56
Kalocsa
0 Ft
Állásajánlat
Dinamikusan fejlődő cégünkhöz munkatársakat keresünk. Akit érdekel ez a lehetőség, mert munkanélküli vagy épp váltani szeretne, közép illetve felsőfokú végzettségű, pályakezdő, de még nem tudja hol, hogyan induljon, el bátran jelentkezzen!!! Feladatok:  Meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás  Új ügyfelek felkutatása, megfelelő tájékoztatás  A cég termékeinek és szolgáltatásainak értékesítése  Potenciális ügyfelekkel szerződéskötés. Elvárások:  Önálló munkavégzés  Korrekt, megbízható magatartás  Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség  Felhasználói szintű számítógépes ismeret  Határozott, ügyfélorientált gondolkodásmód Amit biztosítunk:  Hosszútávú együttműködés, előre lépési lehetőség  Kiemelt fizetés, egyéb juttatás  Ingyenes képzés és továbbképzés lehetősége Előnyt jelent:  Angol/német nyelv ismerete  Felsőfokú végzettség  Hasonló területen szerzett tapasztalat  Kiépült kapcsolati rendszer Egyéb információ az állásról:  Munkavégzés helye: Országosan lakhelyének megfelelően. Jelentkezés módja: Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük fényképes önéletrajzát, esetleges motivációs levelét küldje el equwork@gmail.com e-mail címre. Ha ez az álláslehetőség nem találkozik elképzeléseivel, akkor is küldje el önéletrajzát, esetleges motivációs levelét. Biztosan tudunk segíteni más munkalehetőségek keresésében.

Feladva:2017-11-14 15:05
Kalocsa
0 Ft
Radar Ajánlói Rendszer
Keress pénzt hirdetési oldal reklámozásával,ajánlásával! Sosem volt ilyen egyszerű pénzt keresni otthonról!Itt a lehetőség,hogy végre online dolgozhass kötetlen időbeosztásban!Ezen kívül nagyon hatékonyan hirdethetsz ezen az oldalon!Sok ingatlan elkelt már az oldal segítségével! Szeretnéd te is eladni ingatlanodat? Tegyél egy próbát! Kedvező hirdetés kiemelési csomagok segítenek,hogy hamar célba érjen hirdetésed!Hirdetésfeladáshoz,ajánlói csatlakozáshoz egy ingyenes regisztráció szükséges. Kattints ide,olvasd el az infókat és regisztrálj: https://radar.overlions.hu/35572031-83820435/register

Feladva:2017-11-12 13:09
Kalocsa
8 400 000 Ft
Eladó lakás Kalocsán.8
Kalocsán a Zrinyi u 5.I.emeleti 57nm-es 2,5szobás butorozott,erkélyes lakás eladó.

Feladva:2017-10-29 14:30
Kalocsa
0 Ft
A legjobb megoldás ingatlan hirdetés feladására!!
Tudta azt, hogy az ingatlanradar.eu weboldalán felrakott kiemelt hirdetését országosan több mint 300 Ajánló kollégánk hirdeti? Ez olyan, mint ha egyszerre Önnek dolgozna 300 ember, és hirdetné az Ön hirdetését azért, hogy az Ön hirdetése találjon gazdára a legrövidebb időn belül! Képzelje el, mennyivel gyorsabban fogják megtalálni az Ön hirdetését! Ezért javasoljuk, hogy válassza az Optimum a Prémium vagy a Profi csomagot, mert akkor az Ön hirdetését egyszerre több mint 300 Ajánló kollégánk fogja megosztani naponta akár többször is! Ebben és sok másban is egyedülállóak vagyunk Magyarországon!Az Ingatlan Radar a legjobb és legprofibb ingatlan hirdető! Ezzel csak nyerhet, próbálja ki Ön is! https://radar.overlions.hu/35572031-83820435/register